Nagy Vagy

 

2011. november 12-én reggel 6 órakor elindultunk a budaörsi sportcsarnokba, a Nagy Vagy televíziós vetélkedő helyszínére. Ezt megelőzően csapattagjaink és a póttagok kemény felkészülésen vettek részt.

10 órakor sor került az uszodai játékokra, ahol már az első feladatban elsők lettünk. Ebben a feladatban legokból hajót kellett építeni. A 2. feladatban már csak 3. lettünk és ezt a helyezést vittük végig majdnem az utolsó játékig. Közben a szurkolók kitombolták magukból a feszültséget, és a csapattagok szerint mi voltunk a legjobbak és a leghangosabbak.

A celebünk, Szekeres Nóra, a híresztelésekkel megegyezően tényleg közvetlen volt, és amiben csak tudta segítette csapatunkat. Később a hosszú várakozás alatt Katus Attilával, az aerobik világbajnokkal tornázhattunk. Majd különféle előadásokkal szórakoztattak minket.

Utána végre mi kerültünk a szárazföldi játékokra. 6 játék volt, melyek nagyon nehezek voltak, de celebünk, Szekeres Nóra is résztvevője volt a versenynek. Végig a 3. helyezettek voltunk, de az utolsó játékban már csak a 4. hely lett a miénk. A versenyszámok nehezek és komplikáltak voltak, mint pl. puskával le kellett lőni 5 ping-pong labdát, vagy amikor a legkisebbnek, ebben az esetben Tajti Péternek, mikulás sapkában egy gúla tetejére kellett állnia.

Megérte eljönnünk hisz a 4. helyen végeztünk. Majd 23 órakor elindultunk haza, sok-sok élménnyel gazdagodva.

Köszönjük szépen ezt az izgalmas napot azoknak a pedagógusoknak és támogatóknak, akik ezt lehetővé tették!!!

 A TV2-n 2011. december 11-én 9 30 órakor leszünk adásban a NAGY VAGY gyermekműsorban! NÉZZÉTEK!!!

  

             Szerkesztette: Kozma Fruzsina és Eckert Gréta           7.o. tanulók

 

 

Vissza a főoldalra