Sikereink az Apáczai Kiadó komplex tanulmányi versenyén

 

Egyre sikeresebbek alsó tagozatos tanulóink az Apáczai Kiadó által szervezett komplex tehetséggondozó tanulmányi versenyen. A 2012/2013-as tanévben az előzetes fordulókban gyűjtött pontszámok alapján már két csapat is meghívást kapott az országos döntőre, melyet Budapesten, az Apáczai Kiadó Központjában rendeztek.

Az 1. osztályosak döntőjében március 19-én a „ Kisvakond” csapat vett részt, ahol a középmezőnyben végeztek. A csapat tagjai: Besenyei Panna, Misi Laura, Pikula Máté. Felkészítő tanítójuk Kecskés Tamásné. Részvételükért emléklapot kaptak.

A 2. osztályosok döntőjét március 20-án tartották, ahová már az előző tanévben is sikeresen szerepelt „Csipet csapat” kapott meghívást. Az alapos felkészülés ismét meghozta a sikert. A 2.a osztály „Csipet csapata” országos 1. helyezést ért el. A csapat tagjai: Patkovics Dóra, Szabari Dominik, Zsemberi Martina. Felkészítő pedagógus: Borbásné Nagy Tünde. Az Apáczai Kiadó jóvoltából valamennyien több értékes könyvvel térhettünk haza. Gratulálunk szép eredményükhöz!

Tanítványaim nevében is köszönöm a HVKI és a szülők támogatását, hogy ott lehettünk az országos döntőn.

Borbásné Nagy Tünde

osztályfőnök/felkészítő pedagógus

  

Vissza a főoldalra