Őszi Egészségnap
 
„Az egészség nem más, mint ajtókat, ablakokat nyitni a világra.”
Jorge Bucay
 

2014. október 18-án megrendezésre került a hagyományos őszi egészségnapunk melynek feladata: új ismereteket szerezni, gazdagítani tudásunkat, elmélyíteni eddigi tapasztalatainkat. Az alsó és felső tagozatos tanulók életkoruknak megfelelően más – más program szerint valósították ezt meg.

A kicsik a marslakócskák segítségével ismerkedtek meg az  A, B, C, D és E vitaminnal. Előzetes gyűjtőmunkát végeztek, színeztek, festettek, vágtak, ragasztottak, szóbeli beszámolóra készültek és még osztályonként plakátot is készítettek.

A nagyok állomásról állomásra járva gazdagították ismereteiket. Számos érdekes és hasznos témát dolgoztak fel. Méréseket végeztek testükön, gyógynövényekkel, teákkal és élősködőkkel ismerkedtek és nem utolsó sorban önismereti gyakorlatokat is végeztek.

Köszönetemet fejezem ki, hogy a sikeres naphoz hozzájárultak a Svájci – Magyar Program felkészült szakemberei és Bódor Istvánné, az ARCADIA REKLÁM Kft., Szőllősiné Rab Sarolta felsős koordinátor és fáradhatatlan alsós és felsős kollégáim.

Kozma Péterné

szervező

 

Vissza a főoldalra